Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Babyhängmatta

20 €
Hängmatta för babyn är perfekt för tupplurar under resan eller hemma, speciellt när det är svårt att få babyn att sova på grund av magbesvär så lönar det sig att testa denna!

Amazonas Koala babyhängmatta set passar spädbarn från 0-9 månader. Det är en kombination av en mjuk babyhängmatta i bomull och en lämplig träställning. Ställningen går att vika ihop, och byggs upp på två minuter helt utan verktyg – perfekt att ta med. Hängmattans mjuka gungningar påminner om rörelserna i mammas mage, vilket kan få barnet att känna sig tryggt och hjälpa det att somna lättare. Koala babyhängmatta set är försedd med ett säkerhetsbälte, så att bebisen inte kan rulla ur hängmattan. Hängmattan fästs också med ett spänne på ställningen, så att den bara kan gunga mjukt.

Mått hängmatta: 110×60 cm L x B.
Mått ställning: 161x55x45 cm L x B x H.
Maxvikt: 15 kg.
Material: tyg i 100 bomull, ställning i massivt trä med metalldelar av galvaniserat stål.

https://www.hangmatta-och-mer.se/shop/amazonas-koala-set-babyhangmatta/

https://hobbyhall.fi/fi/huonekalut-ja-sisustus/puutarha-ja-terassikalusteet/riippumatot/riipputuoli-jalustalla-amazonas-koala-kermainen?id=2035728
https://mavaja.fi/tuote/vauvan-riippumatto-ja-puinen-riippumattoteline-koala-amazonas/
Nyckelord:kolikgunga
Annonsör: Virtanen Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.