Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Villa uthyres i Vaasa för längre tid ute på ö

10 000 €
Stuga på ö, på mycket vacker plats vid vattnet elektrisket finns inte på stugan, krävs egen båt för kunna ta sig hit ca 10 minuters färd med båt från stan, för uthyrning längre tid med trogen hyresgäst, är bara på stugan själv vecka ca 28-29 resten av tiden av året ledig, detta är ett ställe för person som vill greja lite på dagarna, helst att person bor nära Vaasa trakten, stugan ligger på en ö, stuga är äldre som behövs omvårdnad, personen som hyr ska vara lite händig och erfarenhet av lite byggnationer, krav svensk talad person för mera info Ring!

Snabbast svar ring +46 706395895
Annonsör: Fredrik Plats: 65170 Vasa  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.