Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ca de bou hane

800 €
5 månader gammal ca de bou hane söker sitt eget kärleksfulla hem. Han är ingen problemhund utan söker nytt hem endast pga av att han inte passar för avel. Hon är väldigt kärleksfull, har inte lätt för att skälla. Kommer överens med alla människor och hundar, även katter. Han klarar av att vara ensam hund, men skulle gärna ha kompis i sitt nya hem. Han är veterinär granskas, chippas, registrerad och har eu-pass.
Vid mer frågor, skicka på WhatsApp så ringer jag upp och berättar mera när jag har passligt ☺️
Annonsör: Joella Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.