Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köpes stuga holme/fastland med farbart djup Jeppis/Larsmo

Har du en sommarstuga villa som står oanvänd eller som du kanske vill få sålt ännu i höst innan räntorna skenar. Kanske känner du någon som har en stuga i Larsmo - Jakobstad till salu som bör fyllas med liv och glädje - tipsa gärna!
Vi söker en stuga med tillräckligt vattendjup för Louhi att lägga till, ett ställe som vi kan börja nyttja redan i höst.

Önskemål:
-Inom området för kartbilden i fotot, in eller utsida ...typ.
-Berghäll framom gräsmatta, underhållsfritt är kung
-Vattendjupet OK vid brygga eller däromkring, Louhi tar 90cm
-Väst/Sydläge
-Funktion framom lyxtapeter och lull-lull
-El och vatten kvittar solpaneler, gas etc funkar bra
-Hög tomt är finare än låg
-Mindre vass mera intresse
-Kastspö från stranden ska generera napp ibland
-Vissa önskemål kan kompenseras med andra fördelar
-Ingen egentlig budget men rejäla affärer uppskattas

Kontakta per telefon, sms, fb, mejl ...vad som känns bekvämast, viktigaste är att du hör av dig ...så löser det sig snabbt.
Annonsör: Mats Sandvik Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Köpes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.