Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres trivsam stuga i Ylläs

390 €
Uthyres mysig parhushalva i Ylläsjärvi med vardagsrum, kök, sovrum, wc, dusch och bastu på nedre våningen 36 m2 samt en rymlig loft 21 m2. Sängar för 5 personer + bäddsoffa. Stugan är i bra skick, duschrummet är nyrenoverat och golvet i hela stugan är nytt. Stugan är välutrustad med bl.a. diskmaskin, mikro, litet frysskåp, tvättmaskin, torkskåp, TV, luftvärmepump och öppen spis. Därtill finns det i husbolaget ett varmt utrymme med vallaställ och större torkmöjligheter. Gott om parkeringsplats strax framför dörren.

Stugan är på mycket lugn och bra läge, ca 300 m till skidspår hundspår där man kan skida flera kilometer på platt spår och vända sedan till mera krävande spår om man så vill. Till närmaste skidcafé Aurinkotupa 2,5 km. Det finns vandrings- och snöskotersleder i närheten. Till närmaste butik Eelin kauppa 2 km och till Ylläsjärvi skidcentrum 6 km.

Husdjursavgift 50 €.

Tilläggsinformation, priser och bokningskalender:
https://www.nettimokki.com/kolari/12164#adInfo

Under jultiden och skidsäsongen februari–april hyrs stugan ut veckovis men annars fungerar också andra alternativ.
Pris 260–360 €/veckoslut och 390–790 €/vecka
Slutstädning ingår i priset.

Fråga gärna mera!
Annonsör: Eeta Plats: 95980 Ylläsjärvi  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Mera info: https://www.nettimokki.com/kolari/12164#adInfo
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.