Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Radhuslägenhet 4r+k+b 97m2 Karperö, Korsholm

189 000 €
Fin gavellägenhet byggd år 2007 på lugnt och hemtrevligt område i Karperö Mattvikhagavägen 2B 1 söker nya ägare. Lägenheten har en funktionell planlösning och är totalt 97 kvadratmeter med 75 kvadrat på nedre våningen och 22 kvadrat på övre. På nedre våningen finns kök, ett stort och öppet vardagsrum, två sovrum samt ett rymligt badrum med bastu. Övre våningen består av ett stort sovrum och en rymlig walk-in closet.

Luftvärmepump nyligen installerad. Även golvvärme finns i alla rum förutom på övre våningen som värms med element. Tamburen har ett praktiskt kakelgolv med golvvärme.

Från vardagsrummet kommer man ut till en stor västlig terrass med kvällssol samt en skyddad bakgård. Bakgården består av en gräsmatta, odlingslådor samt en bärbuske och inhägnas av en tät aroniahäck som skyddar bra mot insyn. Till lägenheten hör även biltakplats och uteförråd. Det finns också gemensamt cykelförråd/skyddsrum samt verktygsförråd och möjlighet till biltvätt. På gården finns en stor gräsmatta med lekplats, gungor och sandlåda samt matt- och tvättställningar.

Läget är lugnt och trevligt och passar utmärkt för barnfamiljer. Skola, daghem, lekpark, sportplan, fotbollsplan, ishockeyrink och badstrand finns på gångavstånd. Goda förbindelser till service. 8 minuter till Stenhaga och 15 minuter till Vasa centrum.

Bostadsvederlag: 180,60€/mån
Vattenavgift: 20€/pers/mån egen vattenmätare
Bilplats: 5€/mån

Ta kontakt om ni är intresserade av att komma på visning!

Rasmus Holm
0503249242
rs.holm@outlook.com
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Radhus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.