Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

PRODUKTIONSANSVARIG TILL COMTEC/Korsholm

Comtec Ab i Korsholm är kontraktstillverkare av elektronik och producerar allt från prototyper till serieproduktion och ombyggnader i en modern maskinpark. Kretskort och komponenter är vårt specialkunnande.
Produktionsmiljön är ESD-skyddad och kunderna finns i många olika branscher, bl.a. skydds-, verkstads- och marinelektronik, testapparatur, jordbruks-, och skogsbruksmaskiner och portioneringssystem.

Comtec Ab förstärker nu teamet med en

PRODUKTIONSANSVARIG

Som produktionsansvarig hos Comtec har du en nyckelposition som innebär att du planerar produktionen från start till en högklassig slutprodukt. Du sköter maskinprogrammering och -underhåll, gör komponentrecept, laddar, sköter tillverkningen och utför kvalitetstester på färdiga produkter. Kundkontakter ingår som en viktig del i arbetet.

Du behöver kunna handha processerna självständigt, men naturligtvis ha ett gott samarbete med övriga medarbetare. I arbetet behövs såväl komponentkännedom, logiskt- och lösningsinriktat tänkande samt effektivitet och noggrannhet. Vi värdesätter en utbildning inom området och/eller tidigare motsvarande arbetserfarenhet. I arbetet behöver du svenska, finska och engelska. Arbetet är heltid och fortlöpande.

Rekryteringen handhas av PPLE The People Company. Vid frågor är du välkommen att kontakta PPLE/Tina Nylund tfn 044 231 4089 eller via e-post till tina.nylund@pple.fi. Sök tjänsten så fort som möjligt eller senast 21.9.2022 genom att fylla i ansökan på www.pple.fi


Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Lediga jobb Typ: Köpes
Mera info: https://careers.pple.fi/jobs/2034925-produktionsansvarig-comtec-ab
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.