Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Önskas köpa hus i Närpes

Önskas köpa hus i Närpes, helst inom 10 km från Näsby.

Om någon vet av något hus i Närpes som står tomt som eventuellt skulle va ti salu eller om just du eller någon du känner går i tankar om att sälja sitt hus så säg mer än gärna till! Börjar bli såå trött på att bo i en lägenhet och längtar efter ett eget hem..
Drömmen skulle va en bondstuga eller något äldre charmigt hus med en fin lantlig gård där man kan pyssla i en trädgård och odla lite smått.
På gården vill vi också gärna att det ska finnas garage/uthus!

Tel. 0401936538
Annonsör: Jennifer Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.