Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Delfodervärd sökes

1 234 €
Letar delfodervärd åt våran guldponny shettisen Sangron Roadrunner, f. 2012. 106 cm hög. Han ska stå kvar hemma hos oss på vård gård i Socklot. Världens snällaste och underbar att ta hand om små barn 🥰 vi letar efter någon som kan komma regelbundet ett par dgr i veckan, ypperligt för en hästvan vuxen med litet barn som vill börja rida tryggt. Konsta har en kort rygg och därför gillar bäst små barn på ryggen. Han älskar att vara i terräng och i skogen mer än på ridplan. 110 trafiksäker, rör inte en min fast man möter stora fordon. Han går att rida barbacka på, dra pulka, rida i vatten med etc. Obs endast åt nån som har hästvan vuxen med gott horsemanship. För rätt familj kan det finnas möjlighet att få komma med oss och låta barnet få tävla små tävlingar med ledare med honom. Andra alternativ är åt en ungdom/vuxen som vill ha en bästa vän från marken att umgås med, mysa, promenader, agility, tömköra, cykla med eller ta en sparktur med etc. 💫 Han är även körd i parkörning innan han kom till oss men vi har inte kört honom och har inte heller egen vagn. All info och månads€ via pm eller tel, 0503833110. Obs endast hästvana vuxna och seriöst intresserade tar kontakt. 🤗
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.