Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Energimätare med tydlig skärm för mätning av strömförbrukningen

25 €
När elpriserna skenar är det bra att ha koll på hushållets strömförbrukning. Den här energimätaren kan med fördel användas för att kontrollera strömförbrukningen på hushållsapparater som kylskåp, frys, mikro, kaffekokare mm.

Den kan även användas för husets övriga apparater som TV, ljudanläggning, belysningsarmaturer mm, dvs för alla apparater som fungerar med vanlig 220-240V och har en effekt som underskrider 3600 Watt.

Energimätaren går att konfigurera med aktuellt strömpris så att det syns på skärmen i realtid vad t ex frysboxen kostar per dygn.

Finns i lager. 1-2 dagars leveranstid.
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: ELEKTRONIK Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/se/energimatare-med-tydlig-skarm.html
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.