Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svenskbyggd ca 7m högsjökabinbåt 1972. Johansson Son, Holmsund + trailer. SISTA CHANSEN

300 €
Båten stått 15+ år på land, med delvis nedmonterad styrhytt och inredning. Förvarad under plåttak, helt frisk i bordläggning. Motor Volvo marin B-20, snurrar, helt i skick. Saknas förg. och kyld avg limpa. Båten står på stadig traktorsläp. Alla hjullager bytta för ett par år sen, ej varit i sjövatten sen dess. Däck och överbyggnad i Hondurasmahogny. Skrov i kådrik Norrbotten fura. original vattentoalett. Bra objekt för den händige .PRIS 300 euro för båt och trailer. Om båten inte hittat köpare före midsommar så bränns den upp och trailern säljes för 220 euro vilket är ett vrakpris för en så stor trailer med nya hjullager. Synd på så fin båt byggd i ETT exemplar och mycket sjövärdig.
Årsmodell: 1972
Märke: Johansson & Son Modell: One off, byggd 1 ex.
Annonsör: stylelined Plats: 65710 Singsby  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.