Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Möjligheternas hus nu till salu i Oravais, Jeppovägen 159

149 000 €
Möjligheternas hus nu till försäljning i Oravais! Huset är byggt 1934 men tillbyggt och renoverat flera gånger, senast 2014 då också bergsvärme installerades. Huset som har en bostadsyta på 150m2 består av fem rum och kök i två våningar, två wc och bastu. I vardagsrummet finns en spis och i köket en Högfors vedhäll som ger skön värme under kyliga höstkvällar. På vindsvåningen finns också kök och wc, men det har inte blivit renoverat på länge. På gården finns också en stor ekonomibyggnad byggd 1956 på 255m2, varav 93m2 är uppvärmd med en egen bergsvärmepump, denna del har använts till verkstad. De övriga utrymmena i ekonomibyggnaden är i bra skick för sin ålder. Gårdsplanen är asfalterad och i trägården finns rikligt med bärbuskar och fruktträd som ger fin skörd på hösten. Denna helhet ger plats för många olika möjligheter. Boka en visning och kom ut och se om detta är något för just er!
Annonsör: R.S Plats: 66830 Oravais fabrik  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/20169305?haku=M1912336229
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.