Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Kanot Reveli

890 €
Kanot Reveli

Denna kanot är stabil och trygg på vattnet, den är extra förstärkt i botten så den håller för mer krävande paddling. Kanoten passar för paddling på alla våra finska vatten områden, den har bra glid och enkelt att paddla nerströms eller uppströms du väljer. Man kan även paddla tre vuxna på samma gång och varje paddlare har bra plats för benen. Du kan också njuta av en paddlings tur på egen hand. Kanoten passar perfekt för dags turer i skärgården eller för fiske eftersom den är stabil kanot. Du kommer enkelt in eller ur kanoten och passar familjer med barn perfekt eftersom den har bra bär kapacitet och rolig och enkel att paddla med.

Längd: 465cm
Bredd: 85cm
Vikt: ca 35kg
Totalvikt: 330kg
Material: Glasfiber GFC

info@jesajasport.fi
www.jesajasport.fi
tel: 040-7529338
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.