Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Rottweiler

500 €
Med blandade känslor och efter ett långt övervägande ser vi oss nu om efter ett nytt hem åt vår Rottweiler hane på grund av att familjeförhållandet ändrats så att han inte får den aktivering och tid som han behöver för att må bra.

Han är väldigt pipig och har lätt att stressa upp sig. Svårt att komma till ro när det är mycket rörelse omkring honom. Mår bäst och slappnar lättare av när man är själv dvs. en person med honom.
Kan grundlydnad såsom t.ex. sitt, ligg, stanna/vänta, varsågod osv... han är väldigt träningsvillig när tid ges.
Har en stark egen vilja och hör ibland bara det han vill höra. Man kan alltid fånga hans intresse med godis eller mat. Kan vara lös och kommer relativt bra på inkallning om han inte hittat en sten eller en stock, den kan han stå och skälla på i flera timmar om han inte tar den med sig hem.
Är inte aggressiv, men vill dock ogärna dela sina godsaker och stenar
Han har allergi och kan bara äta Mush färskfoder.

Mer information och svar på eventuella frågor åt den som är genuint intresserad och vet vad en sådan här hund behöver samt har den tid och kunskap som den kräver.
Lämna en liten presentation av vem du/ni är och vad ni har för hem att erbjuda!


Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.