Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Mökki Kotkassa 6-8.1 nyt 350

350 €
Vuokralle tarjotaan aivan meren äärellä sijaitseva Rantakarin merenrantamökki Kotkassa 6-8.1 nyt 350 euroa.

Rantakarin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki, joka sijaitsee meren rannassa omakotitalon pihapiirissä. Vuokramökillä on upea yksityinen meriterassi ja uimalaituri.

Rantakarin vuokramökki on puurakenteinen puolitoistakerroksinen mökki, jossa majoittuu yhteensä 7 henkilöä makuuhuoneessa ja olohuoneeseen avautuvalla parvella. Vuokramökissä on noin 3,2 metriä leveä sohva ja takka, hyvin varusteltu keittokomero, makuuhuone, makuuparvi, puulämmitteinen sauna, wc ja upea lasiterassi. Lasitetun terassin edustalla on upea yksityinen meriterassi, josta on suora yhteys laiturille.

Vuokramökissä on keittokomero ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat 8 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Lasitetulla terassilla on ruokapöytä 8 henkilölle.

Mökissä puulämmitteinen sauna ja olohuoneessa takka.

Lisätietoa ja kuvia osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokki-rantakari/

0400534269, asiakaspalvelu at kottreia.com
Annonsör: Suomen Kotteria Oy Plats: 49270 Pyttis  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Mera info: https://kotteria.com/vuokramokit/vuokramokki-rantakari/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.