Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Frys mindre upplev mera

119 €
Avignon Ridge
Vinterstövel Ridge är en avancerad vinterstövel som möter alla krav som ställs på funktion, värme och komfort, även i de mer extremt kalla vinterförhållandena.
Ridge har en Comfort Rating till -60° vilket motsvarar extremt kalla förhållanden.

Vinterstöveln Ridge är en Neoprenstövel. Neopren är ett värmeisolerande material som effektivt bibehåller fotens värme för en optimal värmande funktion. Neoprenfodret i Ridge är SCR-klassat och består av en blandning av neopren och syntetiskt framställd polymer SBR. Blandningen ger elasticitet vid låga temperaturer och hög isolationsförmåga.
www.outworks.fi
Annonsör: J.G Plats: 68570 Larsmo  Visa på karta
kategori: Kläder & skor Typ: Säljes
Mera info: https://outworks.fi/tuote/avignon-ridge-mid/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.