Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Vitmålat Ikea leksakskök

75 €
Säljes ett vitmålat Ikea Duktig leksakskök. Tillbehören och leksaksmaten på bilden ingår. Förhöjningsbenen saknas, men som synes har de varit på när köket målades. Köpte detta begagnat för någon vecka sedan för 80e men säljer nu vidare för 75e då vi hittade ett annat som passade bättre in hos oss. Obs det är väldigt slarvigt målat och tuschstreck syns igenom färgen. Dock ser det helt ok ut då man ser på håll, men den noggranne kommer nog vilja måla om detta kök! I övrigt stadigt och fungerande, kokplattorna fungerar, dock lite svårt att få ena plattan avstängd, kanske ett batteribyte kunde fixa problemet. Finns i Singsby. Betalas helst via MobilePay.
Annonsör: C Plats: 65710 Singsby  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.