Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Blomaffär till salu

Har du drömt om en egen blomstrande butik? Nu har du chansen att överta en väletablerad verksamhet i hjärtat av Malax.

Florakompaniets verksamhet är till salu, då jag som ägare nu har siktet inställt på annat i framtiden. Verksamheten har funnits i centrum av Malax i 30+ år, och de senaste fyra åren har den gått under namnet Florakompaniet.

I dagsläget erbjuder Florakompaniet ett brett sortiment av tjänster och varor. Vi säljer blommor och tillbehör, inredning och gåvoartiklar. Utöver det utför vi alla typer av binderi-tjänster samt passfotografering. Stora utvecklingsmöjligheter finns och denna verksamhet är en utmärkt grund att spinna vidare på. Vi betjänar en stor kundkrets dagligen, vilken också ökar i takt med Malax invånare.

Är du intresserad av att höra mer? Tveka inte att ta kontakt till info@florakompaniet.com.
Annonsör: Fanny Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Affärer & företag Typ: Säljes
Mera info: https://www.florakompaniet.com
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.