Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

5r+k+bdr+b i Karperö

119 000 €

Vill du njuta av lugnet på landsbygden men bo nära stan? Nu har du din chans i det här idylliska egnahemmet i Karperö, endast en kort väg från Vasa och Smedsby centrum. KONDITIONSGRANSKAD 12/2022.
Hemtrevligt och rymligt hus där utrymmena är praktiskt placerade i ett plan. Hemmets hjärta består av ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familjen samt ett stämningsfullt brasrum som fortsätter ut på terrassen på bakgården. På bakgården finns fina möjligheter att tillbringa sommarkvällarna med familj och vänner. Separat kök med gott om plats för förvaring både i skåp och i ett separat kylrum. Hemmet har 3 rymliga sovrum med förvaring i garderob och skåp. Till bastuavdelningen tar man sig via det mångsidiga brasrummet som också kan användas som arbetsrum och gästrum.
Fastigheten har tagits väl omhand under åren. Bl.a. bruksvattenrören har bytts ut 2002 och köket har fått nya möbler och vitvaror 2017. Hemmets ytor är omfattande renoverade, något de nya ägarna får njuta av!
Bostaden värms för tillfället upp av oljeuppvärmning som delar värmen i bostaden via vattenburna element.
På den EGNA tomten på jämn mark 878 m2 finns gott om plats för barnens lek och de vuxnas egna aktiviteter. På framsidan av huset finns även en separat garagebyggnad med alltid välkommet förvaringsutrymme. Läge i lugnt egnahemsområde men nära allt: skola och daghem på 300 meters promenadavstånd. Till Smedsby och Vasa centrum tar du dig på några minuter. Den lantliga miljön gör Karperö till ett populärt bostadsområde.
109m2 / 139m2, byggnadsår 1977.
Egen 878m2 tomt. 499-411-1-95

Stefan Knuts
puh./tel. 040 5615082 I stefan.knuts@kotijoukkue.fi


Annonsör: Stefan Knuts Plats: 65630 Karperö  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://www.kotijoukkue.fi/kohteet/hakatie-7-5h-k-kph-s-at-v-tt/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.