Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Nya lådcyklar / transportcyklar

2 990 €
Lådcykeln eller transportcykeln som den också kallas är en naturligt val för dig och din familj när det finns behov att förlytta sig snabbt och smidigt i närområdet. Cykeln har smidigt rum för barnen, husdjuren eller t.ex mat inköp. I transportlådan finns bänkar med sittdynor och säkerhetsbälten för 4-personer. Regn och solskyddet ingår i standard utrustningen, och den är lätt att montera och lösgöra enligt behov.
Många personer väljer idag elcykeln istället för bilen. Elcykeln är naturvänligare och ett förmånligare sätt att förflytta sig.

Det är lätt att komma igång, den här cykeln har start-assistans! Med ett enkelt knapptryck får du el-assistansen inkoplad och du kommer lätt igång.
Från oss kan du också köpa med förmånlig finansiering! Kolla mera info på adressen: www.salamabike.fi
Årsmodell: 2023
Märke: Salama Modell: Cargo bike
Annonsör: Jani Haavisto Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.