Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

BMW E46 316i

3 000 €
Bilen fungerar utan problem. Besiktad till den 29 maj. Radion har bytts ut, men originalradion följer med bilen. Kamkedjan har bytts ut av den tidigare ägaren och ett kvitto finns tillgängligt typ av fel på denna bil.Den levereras med ett par vinterfälgar med bra däck och 18-tums sommarfälgar, men däcken bör bytas ut snart. Har även motorvärmare. Bilen har inte haft några fel så länge som jag har ägt den, bortsett från en sensor som jag behövde byta. Om du har några andra frågor kan du skicka 0505751080.
Årsmodell: 2004 Km: 228000
Märke: BMW Modell: 316i
Annonsör: Ossian Skog Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.