Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Fin vintervagn uthyres

200 €
Nu finns till uthyrning en motsvarande ny Fendt Brilliant 560 husvagn. Här har du allt du kan önska dig för en avkopplande vinter eller sommarsemester. Denna vagn är mycket välisolerad som håller kölden bort på vintern och värmen på sommaren. Den är bla utrustad med luftkonditionering du styr med fjärrkontroll, ALDE golvvärme som både kan drivas av el eller gas, interiören är i nyskick med genomgående material i trä och läder. En rejäl soffgrupp i ljus läderklädsel och en bred parsäng. Sovplatser för 4. Mycket fin belysning. Ett rejält svart kylskåp med frys. I badrummet finns extra element för torkning av kläder på vintern efter t.ex en skidtur. Väldigt bra med förvaring och självklart en smart tv. Mycket utrustning finns i och utanpå vagnen t.ex gasuttag för. ex en grill utomhus.
Denna vagn går även att campa med off grid en par dagar på vintern och nu är vinterdäcken på.

Detta är ett bra tillfälle att prova på husvagn innan du köper en eller om du bara vill fly vardagen och koppla av lite.

Priser fram till 30.4 :
200 euro fre-sön, 270 euro tors-sön eller 490 euro/vecka 800 euro/2 veckor. sportlovsveckan 590 euro
Gas ingår.
Bilen är grundligt städad och efter uthyrning så lämnas den i samma skick. Rumsren hund kan medtagas vid överenskommelse men tyvärr ej katt. Hyresavtal skrivs.
Välkomna att ringa eller skriva för mer info.
Vagnen finns i Kimo. Österbotten
Märke: Fendt Modell: Brilliant
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.