Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Kajaker Kanoter SUP brädor

Kajaker Kanoter SUP brädor

Söker du kajak eller kanot med bra paddlings egenskaper när du paddlar. Vi har ett brett urval av olika kajak och kanot modeller vi kan erbjuda till dig, alla våra modeller vi säljer är gjorda med kvalitet. I vårt utbud har vi satsat på ledande kajak och kanot tillverkare som har lång erfarenhet och kunskap av att göra bra kajaker och kanoter. Vi har havskajaker, rekreations kajaker, sit on top kajaker, tandem kajaker och riktigt stabila bas kajaker. Flera olika kanot modeller som är stabila för familje paddling, solo paddling eller kanoter som kan ta rejält med utrustning med för längre övernattnings paddlings turer. Flera olika SUP brädor i olika prisklasser finns i vårt sortiment. På alla modeller kan vi erbjuda snabba och förmånliga leveranser direkt till dig.

Paddla i Österbotten är en ny Facebook sida var du kan dela bilder eller videon från olika paddlings turer med kajak, kanot eller SUP bräda. Låt Österbottens vackra paddlings ställen bli kända.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
Tel 0407529338
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.