Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Audi a4

1 900 €
Olis audi a4 2l bensiini manuaali etuveto sininen väri ja sisusta, naarmuja on pikkasen, konepellissä isoimmat. vasen lokasuoja vähän ruostekukkia 15” peltivanteet nasta renkailla ja 17” alu kesärenkailla, 355tkm ajettu ja vm 2001. Paljon osia vaihdettu esim. jakopää ja vesipumppu noin pari kk sitten tuulilasi uusi myös pari kk sitten ja kaikki jarruosat taakse, termostaatti vaihdettu pari viikkoa sitten, 28.2 leimattu ilman huomautuksia, ainut vika on että antaa vikakoodin lambda anturille sillon tällöin mutta ajettu ja toiminu 6 kk ilman ongelmia ja päästöt oli hyvät kun leimattiin, vetokoukku löytyy ja ilmastointi löytyy ja täytetty kesällä -21, itellä ollu kakkos työautona, en myy priimaa tavaraa vaan auto joka toimii todella hyvin työautona. Hinta ei oo kiveenhakattu, tarjoo ja katotaan jos sovitaan hyvä hinta!

Pratar även svenska!
Årsmodell: 2001 Km: 357000
Märke: Audi Modell: A4
Annonsör: Niklas Plats: 64610 Övermark  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.