Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Äkäslompolo i vårvintersolen

630 €
Det snöar ännu i Lappland och Äkäslompolo har fått ca 30 cm snö de senaste dagarna. Det här betyder att vi riktigt säkert kommer att ha skidväder länge ännu, kanske till och med långt förbi 1:a maj. Från och med 10.4 har vi ännu lediga veckor eller eventuellt kortare perioder i vår välutrustade nya lägenhet i Äkäslompolo. Gå in på Nettimökkis sidor och spana in id 12359 för att se när den är ledig. Eller varför inte, boka in dig till sommaren, hösten eller nästa vinter redan nu. Ring eller skicka meddelande om det här låter intressant. Veckopriser i sommar från 630€ inklusive städning. OBS! Även möjlighet att ladda elbil!
Annonsör: Andreas Plats: 95970 Äkäslompolo  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Mera info: https://www.nettimokki.com/kolari/12359
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.