Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Trevlig radhusläghenhet i Gamlas, Helsingfors 4r+k+b+hvr, 100 m2

349 000 €
Trevlig och praktisk lägenhet på 100 m2 i gott skick i ett idylliskt bostadsbolag byggt år 2008 i Gamlas, Helsingfors. I nedre våningen finns vardagsrum, öppet kök med matplats, hemvårdsrum, centralgarderob samt en tambur med kakelgolv. I övre våningen finns tre sovrum, centralgarderob samt badrum och bastu. Lägenheten har en egen terassgård och på övre våningen finns en balkong i anslutning till bastun och badrummet med utsikt över innergården. I övre våningen finns även en kylande luftvärmepump. Husbolaget har fiberanslutning och laddplatser för el- och hybridbilar. Hela gårdsplanen är inhägnad och är både barnvänlig och trygg. Området har utmärkta tåg- och bussförbindelser och det är promenadavstånd både till tågstationen samt köpcentret Kaari. Hitas-bolag.
Annonsör: Krister Karlström Plats: 00420 Helsingfors  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.