Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres hus 3-5 r+k på Skogsvägen i Västanpå, Jakobstad

745 €
Uthyres hus 3-5 r+k på Skogsvägen i Västanpå, Jakobstad
Egnahemshuset är totalt ca 96 m² och är byggt av stock. Nedre våningen består av ett vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. Om man behöver ytterligare två rum så finns detta på övre våningen samt ytterligare ett WC där. Det finns också ett nyare uthus för förvaring på 39 m². Huset har delvis renoverats nu och fönstren har tidigare bytts i nedre våningen. Fönstren i övre våningen är nya 2022. En effektiv luftvärmepump har nyligen installerats i nedre våningen så har man både billig uppvärmning och luftkonditionering vid behov. Det finns också en murad spis som fungerar. Alla rum i nedre våningen har nu målats och ett rum fick nytt golv. Huset har fått ny fasad och målats. Halva köket förnyas nu och det finns en ny liten diskmaskin under diskhon. Tomten är 610 m² och läget är väldigt eftertraktat i Västanpå i en gränd. Elavtalet är i hyresvärdens namn och elenergipriset är bundet till det gamla låga priset till september 2024, så elpriset är en bråkdel av vad du annars skulle få idag! Huset hyrs ut omöblerat från 1.7.
Kallhyra endast 695e/mån plus normala boendekostnader enligt förbrukning vatten, el, avfall. Hyra för uthuset 50e/mån. Kredituppgifterna kontrolleras. Som garanti behövs personborgen.
Annonsör: Kim Sundkvist Plats: 68620 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.