Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bondstuga och uthus

Äldre bondstuga med åker och stort uthus till salu.

Huset har genomgått renoveringar i omgångar och tros vara byggt i början på 1900 talet. Bottenvåningen på 100 m2 består av framstuga, hall, kök, 1 sovrum, badrum och en kall farstu. Huset har internetfiber. Avloppssystemet och vattenanslutningen är kommunala. Huset värms med två luftvärmepumpar och tre vedkaminer. Badrummet har el golvvärme. Andra våningen är oisolerad.

Bakom huset finns en åker som hör till gården. På tomten finns även ett stort uthus på 200 m2 indelat i 4 sektioner med 3 stora portar.

2013 fick huset ny dränering, nytt tak på hus och uthus, nya fönster och badrummet renoverades. Vitvaror, varmvattenberedare och ytor till viss del förnyades. Konditionsgranskning finns, men inte mycket historik om huset.

Tomten är 7 532 m2.
Fastighet: 545-405-0003-0128

Närpes centrum är endast 6 minuter bort och cykelväg till närmaste badstrand!

Anbud tas emot!
Annonsör: Sofia Plats: 64210 Kalax  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.