Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

1900-TALS HUS SÄLJES I NYKARLEBY

70 000 €
På tomterna finns en bostadsbyggnad , byggd 1912, samt ca 80 m3 stort uthus. Bostadsbyggnaden har används som bostad men är i behov av totalrenovering eller rivning. Bostadshuset har 2 rum och kök, hall och två toaletter. Bostadshuset är i två våningar, på den övre våningen finns ett litet sommarrum, resterande våningsyta är oinredd. Bostadsvåningens nedre våning är ca 100 m3. Bostadstomt 893-404-17-48 och 893-6-612-6 SOLBORG säljes tillsammans.

Huset ligger på Idrottsgatan 1 i Nykarleby centrum, nära till skola och idrottscentrum.
Visning enligt överenskommelse . Fri prövningsrätt förbehålles.
Förfrågning till tfn 0408502683
Annonsör: Susanne Jankens Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.