Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Sonic djuravstötare

7 €
Enkel montering genom limning
Under körning producerar den en mycket hög ton för att avskräcka vilda djur från att komma nära vägen
Sonic animal repeller fungerar genom visslingar, vilket gör att när du kör kontinuerligt högfrekvent ton över hörbarhetsgränsen, vilket effektivt stöter bort rådjur innan de går in på vägbanan.
Sonic animal repeller-spel för att passa framsidan av fordonet på en plats som var för att köra under luftangrepp, som i hål eller präglingar i den främre stötfångaren. Den bredare sidan av röret måste vara vänd framför fordonet.
Annonsör: Lägenhet Plats: 66850 Jeppo  Visa på karta
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.