Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Volvo V70R 2004

11 650 €
Säljes fin och välskött V70R pga annat bil köp. Nyligen servad så alla oljor i vinkelväxlar,motor och växelåda är bytta. Och nyligen ny målad front. Bak däcken är kör dugliga och fram däcken är nya. Optimerad och ligger runt 330+ hp. Den är utrustad med taklucka och det bättre ljudsystemet så det är inbyggd subwoofer m.m. Stått inomhus hela vintern. Har gått 186 200 miles. Följer också med 17 tums R fälgar med vinter däck på. Besiktad i augusti ! Priset ej hugget i sten !
Årsmodell: 2004
Märke: Volvo Modell: V70R
Annonsör: André Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.