Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Flipper 575

5 500 €
Säljes Flipper 575 Yamaha 50 hk 2001 fyrtaktare. Trailern ingår i priset.

Båten är övrigt i helt bra skick men det finns en del små brister, men inget som den händige inte löser under vintern. De huvudsakliga är:
- Tilten fungerar ej elmotorn som drar runt hydrauliken har gett upp
- madrasserna framme i båten har blekta fläckar undertill och i övrigt finns det spår av användning på flera säten å madrasser
- vindrutetorkaren fungerar ej för tillfället troligtvis felkopplad
- tutan och tilt mätaren fungerar ej
- röda färgen har blivit blekt och bottnet borde kanske tvättas ordentligt elr målas om

I båten finns som extra utrustning stereo bluetooth och 4 vattentäta högtalare bränsle mätare 2 × 12V uttag och volt mätare.

Motorn är det värdefullaste i hela paketet. En bränslesnål fyrtaktare från 2001 som går tyst och jämt på tomgång och alltid har startat. Båten har en topphastighet på cirka 27 knop och orkar lätt upp i plan med 4 pers. Den är registrerad för 6 personer och slipper även då upp i plan, förutsatt att en person flyttar sig till fören tillfälligt. Tanken är löstagbar och rymmer cirka 50 liter. Kapellet är förnyat för 8 år sedan i samband med att vi köpte båten.

Säljs p.g.a. flytt till annan ort. Ta gärna kontakt så berättar ja mera!
Årsmodell: 1980
Märke: flipper Modell: 575
Annonsör: Mikael Häggman Plats: 68620 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.