Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Lagerhall i Nykarleby

60 000 €
På Industribackan i Nykarleby, intill Norra Munsalavägen, bygger vi ett till hallkomplex på totalt ca 900m2 i samarbete mellan Byggstaff Ab och SWS Concept Ab Oy. Hallen är en kallhall som säljs i delar på 84,5m2 och 170m2, eller i kombinationer av dessa storlekar. Halldelarna lämpar sig både för företags- och privatbruk. Halldelarna säljs som aktier i ett ömsesidigt fastighetsaktiebolag.

Hallen blir byggd med spirad stomme, betongsockel och plåtfasad. Halldelarna är rymliga, med ett innerdjup på ca 14,5m och en innertakhöjd på 5,5m. Halldelarna har 5m höga dörrar, 3,6m och 6,0m breda. Till standardutrustningen hör betonggolv, lyftdörr med gångdörr, el-central och uttag samt belysning. Som tillval finns t.ex. dörrmotor, extra belysning och extra eluttag. Köparen får själv utveckla hallens insida ytterligare vid behov, t.ex. skivning av ytterväggar/tak. Planerad färdigställning sommaren 2024.

Pris:
84,5kvm - 60.000 €
170kvm - 120.000 €

Pris för tilläggsutrustning fås enligt offert. Pris för övriga storlekar fås också enligt offert, storlekarna kan kombineras ihop för större halldelar. Vi visar gärna upp de befintliga hallarna på Industribackan som referens.

Skötselvederlag budgeterat 0,94 €/m2 + moms.
Annonsör: SWS Concept Ab Oy Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Lokaler & fastigheter Typ: Säljes
Mera info: https://www.sws.fi
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.