Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Säljes mormorsstuga

15 000 €
Drömmer du om ett smultronställe på landet? Eller söker du efter en tomt eller renoveringsprojekt i havsnära Nämpnäs? Titta hit!

Vi säljer nu vår mormorsstuga av stock där vi påbörjat renovering men på grund av ändringar i livssituationen hinner vi tyvärr inte med längre. Tomten är 2400 kvadratmeter stor och i huset finns både el och vatten + avlopp. På gården finns ett stort uthus som passar perfekt som t.ex. snickeri eller hobbyutrymme. Nytt trägolv lagt i köket och hallen samt vatterören förnyade.

För mer information ring Sara Nyholm 0440834121

15 000€ eller seriösa bud.
Annonsör: Josefine Plats: 64510 Nämpnäs  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.