AJP SPR 250 SM

10 684 €
Upplev en helt ny nivå av äventyr på två hjul med de nya AJP SPR 250 SM motorcyklarna! Dessa maskiner är skapade för att ge dig en unik och spännande körupplevelse varje gång du slår dig ner i sadeln.

Prestanda som imponerar:
AJP SPR 250 SM är utrustad med en kraftfull 250cc motor . Du kommer att känna dig som kunen eller drottningen av vägen när du accelererar iväg. Oavsett om du är ute på landsvägen eller i stadstrafiken, kommer denna motorcykel att ge dig den prestanda du behöver.

Smidig hantering:
Med sitt lätta och smidiga chassi är AJP SPR 250 SM en dröm att köra. Den är designad för att ta sig igenom trånga stadsgator och svängiga kurvor med lätthet. Den smidiga fjädringen ger dig kontroll och komfort på alla typer av vägar.

Stil och design:
AJP har inte bara satsat på prestanda och funktionalitet, de har även skapat en snygg motorcykel som kommer att dra ögonen till sig vart du än åker. Med en modern och aggressiv design sticker du verkligen ut från mängden.

Teknologi och innovation:
AJP SPR 250 SM är inte bara en kraftfull motorcykel, den är även utrustad med den senaste teknologin. Ett intuitivt instrumentkluster ger dig all viktig information på en överskådlig display. LED-belysning ger dig ökad synlighet och en modern touch.

Säkerhet:
Din säkerhet är viktig för oss. AJP SPR 250 SM har avancerade bromssystem och ABS som standard, vilket ger dig trygghet när du behöver bromsa snabbt.

Prisvärdhet:
AJP SPR 250 SM är inte bara en fantastisk motorcykel, den är även prisvärd. Du får mycket prestanda och kvalitet för pengarna.

Nu är det din tur:
Gör dig redo att utforska världen på två hjul med AJP SPR 250 SM. Ta chansen att äga en av de mest spännande och prisvärda motorcyklarna på marknaden.

Upptäck friheten, kraften och äventyret med AJP SPR 250 SM - din partner på vägen till nya äventyr!
Märke: AJP Modell: SPR 250 SM
Annonsör: Storm service Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
Mera info: https://www.stormservice.fi/ajp/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.