Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Egnahemshus i Oravais

450 €
Egnahemshus på jeppovägen 225 i Oravais uthyres. Huset består av 5 rum + kök+ bastu och har en boyta på 121.5m2. Huset grundrenoverades på 80- taket och en del mindre renoveringar har gjorts de senaste 10 åren. Som uppvärmning finns en kombipanna olja/ ved samt en luftvärmepump som även kyler sommartid. På gården finns ett kallgarage för 2 bilar, ett biltak samt ett litet förråd. Kallhyra 450€ + vatten 20€/ person / månad.
Ledigt från 1.1.2024.
Ta kontakt för mera information och bilder.
Annonsör: R.S Plats: 66580 Kuni  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.