Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Radhuslägenhet i Sandviken, Vasa

114 900 €
Genast ledig radhuslägenhet i 2 vån 80m² + stor källare 40m² nära Vasa centrum. Verkligt förmånligt boende.

I nedre våningen finns ett rymligt kök, vardagsrum och wc. I övre våningen finns sovrummen och badrum. I källaren finns två rum med många möjligheter och också en utgång. Gavellägenhet med eget stort gårdsområde med bl a bärbuskar och möjlighet till ett trädgårdsland. Bilplats bredvid dörren. Om du tycker kan du med en ytrenovering få denna lägenhet att kännas som din egen.

Ett lugnt , barnvänligt område i ett välskött bostadsbolag. Finskspråkigt daghem och lågstadium invid bostadsområdet som man når utan att behöva korsa någon väg. Sandvikens alla sportplaner och uteaktivitetsområden i närheten.

Bostaden har fjärrvärme. I husbolaget är de stora renoveringarna gjorda och endast normalt underhåll planerat de närmaste åren. Avfallshanteringen är mångsidig enligt dagens standard. I bostadsbolaget finns cykelförråd, modern tvättstuga och bastuavdelning.

Ring/sms för att boka visning 0500-997750!
Annonsör: Tommy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/s77476
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.