Radhuslägenhet i Sandviken, Vasa

114 900 €
Genast ledig radhuslägenhet i 2 vån 80m² + stor källare 40m² nära Vasa centrum. Verkligt förmånligt boende.

I nedre våningen finns ett rymligt kök, vardagsrum och wc. I övre våningen finns sovrummen och badrum. I källaren finns två rum med många möjligheter och också en utgång. Gavellägenhet med eget stort gårdsområde med bl a bärbuskar och möjlighet till ett trädgårdsland. Bilplats bredvid dörren. Om du tycker kan du med en ytrenovering få denna lägenhet att kännas som din egen.

Ett lugnt , barnvänligt område i ett välskött bostadsbolag. Finskspråkigt daghem och lågstadium invid bostadsområdet som man når utan att behöva korsa någon väg. Sandvikens alla sportplaner och uteaktivitetsområden i närheten.

Bostaden har fjärrvärme. I husbolaget är de stora renoveringarna gjorda och endast normalt underhåll planerat de närmaste åren. Avfallshanteringen är mångsidig enligt dagens standard. I bostadsbolaget finns cykelförråd, modern tvättstuga och bastuavdelning.

Ring/sms för att boka visning 0500-997750!
Annonsör: Tommy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/s77476
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.