Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Smart Forutwo Passion 1.0 turbo 83 hk

3 000 €
Reducerat pris:

Välhållen Smart med effektiva turbomotorn till salu till högstbjudande på huutokauppa.com. Det finns inte många Fortwo till salu i Finland med den här effekten, själv har jag inte hittat en enda förutom den här. Litet medkörd och i mycket bra skick. Växelautomatiken är uppdaterad och fungerar som den skall, det är viktigt att kolla på den här modellen.

Panoramatak, elhissar, luftkonditionering, bänkvärmare, bluetooth-audio, dubbla prima däck på alu-fälgar osv. Bakhjulsdriven pigg liten bil som är mycket roligare än nödvändig.

Priset i annonsen är utgångspriset på huutokauppa.com.
Årsmodell: 2008 Km: 108000
Märke: smart Modell: Fortwo 1,0 Passion
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Bilar Typ: Säljes
Mera info: https://huutokaupat.com/4465326/smart-fortwo-coupe-passion-1-0-turbo-62-kw-83-hv-2008
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.