Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Bondstuga, uthus och en liten åker

75 000 €
Ett 2-plans hus med inredningsbar kall vind. Huset har genomgått renoveringar i omgångar och tros vara byggt i början på 1900 talet.
Bottenvåningen på 100 m2 består av vardagsrum, hall, kök, 1 sovrum, badrum och en kall farstu.
Huset har internetfiber. Avloppssystemet och vattenanslutningen är kommunala. Huset värms med två luftvärmepumpar och tre vedkaminer. Badrummet har el golvvärme.
Bakom hemmet har vi en åker som lämpar sig perfekt för den som drömmer om egna djur. På tomten finns även ett stort uthus på 200 m2 indelat i 4 sektioner med 3 stora portar.
Huset är byggt på kilastenar och väggarna består av liggande stockar. 2013 fick huset ny dränering, nytt tak på hus och uthus, nya fönster och badrummet renoverades. Vitvaror, varmvattenberedare och ytor till viss del förnyades.
Tomten är 7 532 m2.
Fastighet: 545-405-0003-0128
Närpes centrum är endast 6 minuter bort!
Annonsör: Sofia Plats: 64210 Kalax  Visa på karta
kategori: Gårdar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.