Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

För dej som gillar kungligt

10 €
Säljer de två tidningarna på bilden. Den ena är första numret av tidningen Royal och innehåller berättelsen om Victoria och Daniel hur de träffades och sedermera blev ett par. Plus en hel del annat om kungahuset. Utkommit i mars 2010. Den andra tidningen är Svensk Damtidnings minnesnummer om kröningen av Kung Charles III. Numret är från maj 2023. Båda i bra skick. Priset är för båda tillsammans. Finns i Vasa. Kan postas mot portokostnad.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.