Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Golfklocka

75 €
Säljes en Samsung Galaxy Active Golf Edition smartklocka.

Har inbyggd Golf Buddy applikation. Mångsidig smartklocka med funktioner för hälsa puls, hjärtrytm, blodtryck, stressnivå och för motion och idrott. Dessutom t.ex. nödsamtal till vald telefonnummer och möjlighet att svara på telefonsamtal.

Har använt den en golfsäsong och säljer den bara för att jag övergått till iPhone + iWatch. Klockan är mycket lätt med tydlig skärm och passar både herrar och damer.

Närmare uppgifter finns här: https://www.samsung.com/us/mobile/wearables/smartwatches/galaxy-watch-active2-44mm-golf-edition-sm-r820nzkggfu/
Annonsör: Stefan Plats: 65320 Vasa  Visa på karta
kategori: Sport & Fritid Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.