Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Goodnature A24 - Starter Kit

119 €
Goodnature A24 Starter Kit med trädfäste innehåller allt du behöver för att komma igång. Montera den på en vägg, stolpe eller träd. Skruva i gasbehållaren och stoppa in betet i beteshållare, så tar fällan hand om resten. Dödar automatiskt 24 råttor eller möss, en i taget utan användning av skadligt råttgift.

Goodnature A24 starter kit är lämpligt för inom- och utomhusbruk. Levereras komplett med trädfäste, 2 st. gaspatroner och beteshållare.

Helt giftfri för långvarigt inom – och utomhusbruk
Upp till 24 fångster per CO2-patron
Patenterad självapterande mekanism laddar upp sig själv

Paketet innehåller: Goodnature A24 fälla, trädfäste, 2 st. gaspatroner och beteshållare för valfritt bete.
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: LANT & SKOGSBRUK Typ: Säljes
Mera info: https://www.rotanloukku.fi/sv/produkt/goodnature-a24-starter-kit-med-tradfaste/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.