Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Finsk registrerad E-handels Butik inom inredning till hemmet

320 €
En exceptionell affärsmöjlighet! Jag erbjuder en färdig e-handel butik med betydande framtida försäljningspotential till ett attraktivt pris. Denna fullt utvecklade och operativa webbutik är specialiserad på heminredning och tillbehör, som omfattar webbplatsen, leverantörsnätverk till den finska marknaden, ettårigt domänägande och alla tillhörande rättigheter samt kontakt uppgifter till underleverantören.

Ta chansen att dra nytta av dess befintliga potential och driva snabb tillväxt.

Med dropshipping-modellen kan du eliminera behovet av ett fysiskt lager och dra nytta av en pålitlig leverantör i Kina som hanterar direkt leverans till kunder så inget fysiska lager behövs eller för att investera i.

Om du är intresserad av denna enastående möjlighet, tveka inte att höra av dig om du känner intresse för att ta över verksamheten.
Annonsör: Lindgren Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: AFFÄRSVERKSAMHET Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.