Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Kajaker, Kanoter och SUP-brädor

Kajaker, Kanoter och SUP-brädor

Letar du efter en kajak eller kanot med utmärkta paddlingsegenskaper? Vi erbjuder ett brett urval av olika modeller av kajaker och kanoter, alla av hög kvalitet. Vårt sortiment omfattar ledande tillverkare med lång erfarenhet och expertis inom tillverkning av högpresterande kajaker och kanoter. Hos oss hittar du havskajaker, rekreationskajaker, sit-on-top-kajaker, tandemkajaker och robusta basskajaker. Vi har också ett urval av kanoter som är stabila för familjepaddling, ensamutflykter eller långfärdspaddling med rejäl packning för övernattningsäventyr. Dessutom erbjuder vi ett varierat utbud av SUP-brädor i olika prisklasser.

Välkommen till Jesaja Sports nya butik och showroom där du hittar allt inom vattensport och cykling. Vår nya butik/showroom ligger strax utanför centrum i Jakobstad. Vi har öppet enligt överenskommelse.

I vår butik kan du handla direkt av oss. Om vi inte har den produkt du önskar på lager, är leveranstiden kort – endast 2-3 dagar för kajaker och kanoter.

När vi beställer hem en kajak eller kanot tillkommer frakt från Helsingfors till Jakobstad enligt Kaukokiitos priser. Vi kan även ordna hemleverans av kajaker och kanoter mot en liten extra kostnad.

Vår adress är:
Företagarvägen 18, hall 21
68600 Jakobstad
Tel: 040-7529338

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
+3582975338
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Kajaker & kanoter Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.