Honds CRF 250 R 2023

Vi har Honda CRF250R 2023 på lager i butiken i Vasa.välkomna in och bekanta er!
Honda CRF250R, som genomgick ett komplett modellbyte 2022, kommer att fortsätta tekniskt oförändrad. Den reviderade grafiken kommer dock att fräscha upp det redan moderna utseendet.

Den 49 mm Showa-framaxelfjädringen har 5 mm mer slaglängd och styvare framaxelfästen.
Nya fjädrar och dämpningsjusteringar på både fram- och bakfjädringen.

Ramen är i stort sett densamma som CRF450R, som har reviderats inför säsongen 2021. Även fjädringskomponenterna är desamma. Jämfört med den tidigare modellen innebär detta inte bara högre kvalitet, utan också lättare komponenter.

Ramen väger mer än ett kilo mindre än den tidigare designen. Den största förändringen jämfört med den tidigare versionen är dock ramens styvhet medan vridstyvheten är oförändrad har ramens sidstyvhet minskat med mer än 20, vilket resulterar i en avgörande förbättring av styrprecisionen och, framför allt, däckgreppet. Bakgaffeln är också helt ny och dess styvhetsegenskaper har också modifierats för att uppfylla kraven för det nya chassit. Bakfjädringens Honda Pro-Link-länkage är också nytt.

De båda främre T-styckena är nya och mer flexibla än tidigare för att förbättra styrkänslan. Den fullt justerbara 49 mm Showa USD-fjädringen fram är en version av den fabriksgaffel som Showa levererar till MX-tävlingsteam i det japanska mästerskapet. Stötdämparen är 200 g lättare än tidigare.
Det finns tre kartor att välja mellan för olika körförhållanden eller beroende på förarens preferenser:
Även byte och finansiering.

Finansiering med 0 ränta.
Inga öppningsavgifter.
12-60 månader.
Fråga mera av våra försäljare.
Årsmodell: 2023
Märke: Honda Modell: crf250
Annonsör: Kone Nygård Maskin Plats: 65300 Vasa  Visa på karta
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
Mera info: https://www.konenygard.fi/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.