Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Ytrenoverad 2r+k på 52 m2 på lugnt område i Dragnäsbäck, Vasa. Ingen eluppvärmning

595 €
Hemtrevlig och rymlig 2r+k på 52 m2 på det lugna egnahemsområdet i Dragnäsbäck, Vasa. Lägenheten är på 1 våningen i ett småvåningshus. Lokalen har blivit ytrenoverad i april 2024. Huset värms med miljövänlig bergsvärme, uppvärmningen ingår i hyran. Mycket skåp och förvaringsutrymme. Tvättmaskinsanslutning i badrummet, man får också använda husbolagets tvättstuga om man vill. I källarens finns även rejält med förrådsutrymme. Inga gårdskarlsturer, ett servicebolag sköter den biten. Mataffärer, skolor, service och simstrand i närområdet. Tysta, rumsrena djur välkomna.

Bilplats med motorvärmarstolpe finns.

Hyra 595€/mån + vatten 25€/person/mån. Genast ledig!

Kredituppgifter kontrolleras. 1mån hyresgaranti + personborgen eller 3 mån hyresgaranti.

Välkommen på visning!
Adress: Miilutie 6
Annonsör: OM Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.