Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Robotgräsklippare

1 695 €
Nu börjat det bli aktuellt att skaffa robotgräsklipparen inför sommarsäsongen. Vi säljer robotklippare av märkena Ambrogio, Cramer och Cub Cadet. Nyheter för säsongen är de nya RTK-satelitstyrda robotklipparna som nu finns i mindre modeller för gräsmattor på 4000 m² och uppåt. Från Ambrogio kommer även den nya Twenty ZR Evo, den fungerar som tidigare utan gränstråd på gräsmattor upp till 1000 m², men har nu vidareutvecklade sensorer som även känner av höjdskillnader.

Bekanta dig med urvalet på vår hemsida,
https://www.stormservice.fi/sv/produkt/robotklippare
eller tag kontakt för att diskutera vilken robotklippare som bäst passar er trädgård.
Annonsör: Storm service Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: https://www.stormservice.fi/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.