Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Vägen tillbaka - må bra, prestera bra Helena Ekholm Stig Wiklund

7 €
Vägen tillbaka - må bra, prestera bra! berättar om ett avgörande år i skidskytten Helena Ekholms karriär. Boken är skriven av Helena Ekholm, Stig Wiklund och Sara Olsson. Den börjar med ett misslyckat OS i Vancouver 2010 och fortsätter till VM-guld i Chanty-Mansijsk 2011. Helena Ekholm berättar öppet om sitt liv och vad som format henne till en framgångsrik idrottskvinna. Tränaren Stig Wiklund gav henne viktiga verktyg.

Boken är i bra skick.

hämtning, leverans i Vasa, paket 6 euro


idrott, mental träning, skidskytte
Annonsör: Jarkko Plats: 65520 Helsingby  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.