Annonsen har utgått!

KTM 125SX SÄLJES

3 200 €
KTM 125SX lämplig för nästa beställare! Den lätta och glada cykeln söker nu ett nytt hem. Cykeln har framför allt körts på is, i skogen och i fjällterräng. Fullt fungerande, inga defekter.

KTM 125SX 2009

Full motoröversyn utförd vid timmarna 192h och 184h, med bytt vevstake, kolv, lager, packningar, VF3 klaffar. Du kan hitta kvitton på alla dessa. Cykeln har en ljusmask och ett instrumentkluster. Handtag, sadelskydd, spakar, handskydd och ramskydd mm har förnyats Nya överdrag och klistermärken.

Du kommer att få sommarens slitna dubbar, ispiggar, en högre sadel, en reservstång, en extra sulpansar och originalöverdragen se bilder!. Du får även en ljusfri mask och andra tejper för pumpskydd. Litet slitage kan naturligtvis uppstå på grund av ålder och användning, men överlag en riktigt snygg cykel!

Pris €3200 eller kom med bud!

Cykeln finns i Vasa. Om du är intresserad, skicka ett meddelande eller ring 0403591866. I Österbottensregionen kan cykeln även tas med till din hemgård mot en extra avgift👍🏼. Inga byten den här gången.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.