Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Uthyres 3 r+k på Rådhusgatan 12-14

790 €
Uthyres fin och välhållen lägenhet på högsta våningen i centrum av Vasa. Lägenheten är 69 m2. Hallen och köket har klinker golv med golvvärme medan övriga rum har ekparkett. Köket har moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme samt avställningsytor. I hallen finns en rymlig garderob och klädskåp med skjutdörrar. Vardagsrummet rymmer ett matbord och där finns utgången till den inglasade balkongen. Det större sovrummet har ett rymligt klädskåp. I badrummet finns en jacuzzi.

Lägenheten har egen vattenmätare och man betalar enligt förbrukning. Hyresgästen har tillgång till källar- och vindsförråd. Möjlighet till parkering på gården finns. I husbolaget finns cykelförråd och bastu.
Hyra 790 + bilplats + vatten
Ledig från 1.5.2024
Annonsör: Bernt Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.